Αρχική arrow Εταιρίες arrow Βιβλιοπωλεία

Βιβλιοπωλεία

1.Βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια

«ΜΙΚΡΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ»

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον τρόπο δημιουργίας ενός βιβλίου, αγγίζουν βιβλία προηγούμενων αιώνων, παίρνουν πληροφορίες για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την παραγωγή  ενός βιβλίου και δημιουργούν το δικό τους βιβλίο.
Όλα αυτά γίνονται με διασκεδαστικό, πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο και τα παιδιά μέσα από τους ρόλους που παίρνουν (εικονογράφοι, συγγραφείς κτλ.) μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται το βιβλίο.

«ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΥΘΟ»

Με αφορμή μια ιστορία από την ελληνική μυθολογία ή έναν μύθο του Αισώπου τα παιδιά ταξιδεύουν  στον κόσμο της φιλαναγνωσίας και απασχολούνται δημιουργικά με αντίστοιχες πρωτότυπες και διασκεδαστικές  δραστηριότητες.

Τα εργαστήρια υλοποιούνται από έμπειρο συνεργάτη του 4e-project στον χώρο σας και διαρκούν 1-1 ½  ώρα. Τα προγράμματα  μπορούν να τα  παρακολουθήσουν παιδιά ηλικίας 4-7 ετών. Στο τέλος των προγραμμάτων  στα παιδιά δίνεται πλούσιο αναμνηστικό υλικό.

2. Θεματικά εργαστήρια κατασκευών

Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε εργαστήρια κατασκευών με θέματα από την επικαιρότητα (Χριστούγεννα, απόκριες, Πάσχα, παγκόσμιες ημέρες, γιορτή της μητέρας κτλ) με υλικά από τον χώρο σας, που θα θέλατε να προωθήσετε ή με οικολογικά υλικά. Στα εργαστήρια κατασκευών μπορούν να συμμετέχουν παιδιά 4-12 ετών, αλλά και ενήλικες ή εκπαιδευτικοί από την περιοχή σας. Με αφορμή ένα θεματικό εργαστήριο προσελκύετε στον χώρο σας κοινό που αγαπά τα βιβλία, την έκφραση και τη δημιουργικότητα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20%

Elxis wiki - online τεκμηρίωση για το Elxis CMS

Δημοσκοπήσεις

Δεν υπάρχουν δημοσκοπήσεις

Online χρήστες

Έχουμε 5 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2021 Elxis.org. All rights reserved.