Αρχική arrow Ειδικοί συνεργάτες

Συνεργασίες

Ο ορθός σχεδιασμός ενός εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος απαιτεί τη συνδρομή των ειδικών. Μέσα σε αυτή τη φιλοσοφία το 4e-project καλωσορίζει ειδικούς συνεργάτες που ενισχύουν την τεκμηρίωση του σχεδιασμού και  την πληρότητα της υλοποίησης .


Ο Σύλλογος Νέων Ιατρών δραστηριοποιείται από το 2009 και προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο. Από το 2015 συνδράμει εθελοντικά και στη δημιουργία προγραμμάτων για το 4e-project στηρίζοντας την  άποψη ότι οι βάσεις για μια αγωγή υγείας μπορούν να τεθούν ακόμα και από τις πιο μικρές ηλικίες.

Η έμπνευση και η δημιουργικότητα της θεατρικής ομάδας Cheek Bones διοχετεύονται σε πρωτότυπα καλλιτεχνικά προγράμματα που οργανώνει και στηρίζει η ομάδα του 4e-project.


Η Έλενα Σταυροπούλου , χορεύτρια και καθηγήτρια χορού, μοιράζεται την ενέργεια και τη δημιουργικότητά της με παιδιά και εφήβους στα νέα προγράμματα της ομάδας μας.Οι ήρωες της Lemki ( Ελένη Θεοχάρη, σκιτσογράφος-εικονογράφος) ξεπηδούν από το χαρτί και συναντούν τα παιδιά σε μοναδικά εργαστήρια δημιουργίας cartoon.Ο Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού από το 2014 στηρίζει και ενισχύει προγράμματα του 4e-project που στοχεύουν στη διάδοση και γνωριμία με αυτό το ευγενές άθλημα.Τα εργαλεία του life coaching και η πολύχρονη εμπειρία της Νίκης Ορφανουδάκη και της εταιρίας Harmony and Creativity συνδυάζονται με την τεχνογνωσία του 4e-project  με αποτέλεσμα την οργάνωση εργαστηρίων για εφήβους και ειδικών σεμιναρίων για γονείς.


Το παιδαγωγικό περιοδικό Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού από το 2009 στηρίζει ενεργά τη δράση του 4e-project πάνω στη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού και στην οργάνωση προγραμμάτων  που αφορούν στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.Το TEI Αθηνών μας στηρίζει στα προγράμματα φυσικών επιστημών με την πολύτιμη  βοήθεια του κ. Αξαόπουλου. Τα παιδιά συναντούν τον κόσμο της επιστήμης με βιωματικό και εμπειρικό τρόπο.

Πολυγλωσσική διεπαφή

Δημοσκοπήσεις

Δεν υπάρχουν δημοσκοπήσεις

Online χρήστες

Έχουμε 11 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2021 Elxis.org. All rights reserved.