Αρχική arrow Εταιρίες arrow Παιδότοποι

Παιδότοποι και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης


To 4e-project συναντά
τους παιδότοπους

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Α. ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ

Τώρα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τις κοινωνικές εκδηλώσεις (γενέθλια, γιορτές, πάρτι)  που οργανώνουν σε σας. Το 4e-project οργανώνει και υλοποιεί θεματικά εργαστήρια για παιδιά με ψυχαγωγικό χαρακτήρα που συνδυάζουν διασκέδαση και βίωμα. Σημαντικό πλεονέκτημά μας είναι ότι διαθέτουμε προγράμματα και για ηλικίες 7-10 ετών.

Χρονική διάρκεια προγραμμάτων: 1-1 ½ ώρα. Τα παιδιά παίρνουν αναμνηστικό δώρο.

Παράξενοι ταξιδιώτες

Μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες και γρίφους συγκεντρώνουμε στοιχεία και νοητά ταξιδεύουμε στα διάφορα μέρη. Με εισιτήριο το παιχνίδι και τη φαντασία τα παιδιά γνωρίζουν με διασκεδαστικό τρόπο ήθη, έθιμα, μουσική, χορούς, μνημεία και άλλα στοιχεία κάθε τόπου. Οι «παράξενοι ταξιδιώτες» μπορούν να κάνουν τα εξής ταξίδια:

«Ταξίδι στον κόσμο»

«Ταξίδι στην Ευρώπη»

«Ταξίδι στα ελληνικά νησιά»

Ηλικία: από 7-10ετών

Αθλητές …της πλάκας! Πρόγραμμα με πρωτότυπες αθλητικές δραστηριότητες

Μπορούμε να κάνουμε αθλητικούς αγώνες στο …σαλόνι μας; Φυσικά και ναι! Πρωτότυπες και αστείες παραλλαγές γνωστών και λιγότερο γνωστών αθλημάτων χαρίζουν διασκέδαση κορίτσια και αγόρια!

Ηλικία: από 5 ετών. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες

Το παιχνίδι των αποστολών

Περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες! Κορίτσια και αγόρια αναλαμβάνουν διασκεδαστικές αποστολές  ως  μυστικοί πράκτορες  και παίζουν πρωτότυπα ομαδικά παιχνίδια που εξασκούν τις αισθήσεις, τον συντονισμό κινήσεων και την παρατηρητικότητα.

Ένα πρόγραμμα για παιδιά 6-10 ετών.

Μαγικές σβούρες

Κορίτσια και αγόρια μπαίνουν στον κόσμο της μαγείας, μαθαίνουν κόλπα και παίζουν πρωτότυπα ομαδικά παιχνίδια που  μεταφέρουν τα παιδιά σε ένα διασκεδαστικό κόσμο φαντασίας !

Ένα πρόγραμμα για παιδιά 3-6 ετών.

Junior chef

Κάνε το πάρτι σου διαφορετικό και διασκέδασε με τους  φίλους οργανώνοντας παιχνίδια μαγειρικής! Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε μικρούς σεφ και διασκεδάζουν ανακαλύπτοντας γεύσεις και δημιουργώντας τις δικές τους γαστρονομικές λιχουδιές.

Ένα πρόγραμμα για παιδιά 5-8 ετών.

Β. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Οργανώσαμε για σας μοναδικές μηνιαίες δράσεις-εκδηλώσεις που προωθούν τον χώρο σας στο κοινό και προσφέρουν κάτι διαφορετικό στους πελάτες σας.  Τα προτεινόμενα εργαστήρια έχουν ανοιχτό χαρακτήρα και μπορούν να συμμετέχουν όσα από τα παρευρισκόμενα παιδιά το επιθυμούν.

Προτεινόμενη χρονική διάρκεια 2 ώρες

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Το δέντρο των δικαιωμάτων: Παίζουμε και μαθαίνουμε για τα δικαιώματα των παιδιών. Γεμίζουμε το δέντρο των δικαιωμάτων με τις δικές μας δημιουργίες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

1.Τα ξωτικά των δώρων: Κάθε παιδί γίνεται ξωτικό φτιάχνοντας το καπέλο και το κουδουνάκι του και μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων κατασκευάζοντας πρωτότυπα στολίδια.

2. Χριστούγεννα στον κόσμο: Τα χριστουγεννιάτικα έθιμα διαφόρων χωρών μας εμπνέουν και παίζουμε μοναδικά παιχνίδια (κινητικά, περιγραφής, παρατηρητικότητας) σχετικά με τα έθιμα αυτά.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Εργοστάσιο παιχνιδιών: Όποιος μπει στο δικό μας εργοστάσιο παιχνιδιών όχι μόνο θα δημιουργήσει το δικό του παιχνίδι, αλλά και θα διασκεδάσει με την ψυχή του παίζοντας!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Βενετσιάνικες μάσκες: Το καρναβάλι μας μεταφέρει στη Βενετία και δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά πολύχρωμες βενετσιάνικες μάσκες με γύψο και υφάσματα.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ειδικές αποστολές- Προστατεύοντας τα ζώα: Η μέρα της Γης μας θυμίζει ότι πολλά ζώα κινδυνεύουν. Πώς μπορούμε να τα βοηθήσουμε; Τα διασκεδαστικά παιχνίδια του προγράμματος αυτού μας δίνουν πολλές ιδέες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Φτιάχνω τη δική μου λαμπάδα: Ένα εργαστήριο κατασκευών που γεμίζει τον χώρο σας με δημιουργικότητα, έμπνευση και φαντασία.

ΜΑΪΟΣ

1. Κάνουμε τον ήλιο φίλο: Πώς μπορούμε να κάνουμε τον ήλιο φίλο μας; Πώς θα προστατευτούμε από την ηλιακή ακτινοβολία και ποιες είναι οι πρώτες βοήθειες που μπορούμε να δώσουμε σε κάποιον που έπαθε ηλίαση; Ένα πρωτότυπο και δημιουργικό εργαστήριο για τους μικρούς μας φίλους.

2. Ανοιξιάτικος κήπος: Γινόμαστε μικροί κηπουροί, μαθαίνουμε να φροντίζουμε έναν κήπο, φτιάχνουμε τη δική μας ξεχωριστή γλάστρα και τη φυτεύουμε, τραγουδάμε και παίζουμε διαδραστικά παιχνίδια με τα λουλούδια και τα εργαλεία του κηπουρού.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Πολυγλωσσική διεπαφή

Δημοσκοπήσεις

Δεν υπάρχουν δημοσκοπήσεις

Online χρήστες

Έχουμε 5 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2021 Elxis.org. All rights reserved.