Αρχική arrow Εταιρίες arrow Εταιρική προώθηση

Εταιρική Προώθηση

Φιλοσοφία του 4eProject είναι ότι ο κάθε ένας από εμάς μαθαίνει μέσα από πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Το βίωμα και το παιχνίδι είναι ένας από αυτούς. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για σας βιωματικά εργαστήρια για παιδιά ή ενήλικες που αφορούν σε θέματα σημαντικά για την καθημερινή μας ζωή και τη βελτίωσή της. Με οδηγό τη φαντασία και τη δημιουργικότητα οργανώνουμε δράσεις που χαρακτηρίζονται από διαθεματικότητα και πρωτοτυπία.

Η συνεργασία μας θα σας βοηθήσει να προσφέρετε στο κοινό σας ξεχωριστές υπηρεσίες. Θα προωθήσετε τον χώρο σας με ένα διαφορετικό και ποιοτικό τρόπο. Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε για σας προωθητικά εργαστήρια ανοιχτά για το κοινό. Οι προτάσεις μας ανανεώνονται συνεχώς. Το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα είναι ότι σχεδιάζουμε και κατά παραγγελία δράσεις πάνω στη θεματολογία που εσείς επιλέγετε.

Παράλληλα οργανώνουμε μαζί σας δράσεις για τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους σας με αφορμές κοινωνικές και εποχιακές εκδηλώσεις (π.χ. εργαστήρια για τα παιδιά των υπαλλήλων τα Χριστούγεννα, βιωματικά workshops  για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων κ.ά.)

Σε εποχές με οικονομική δυσπραγία είναι σημαντικό να προσφέρονται δράσεις με ποιότητα και αντίκρισμα. Το κόστος των εργαστηρίων είναι χαμηλό, ώστε να μπορείτε είτε να το απορροφήσετε ως εταιρεία είτε να το μετακυλήσετε στους συμμετέχοντες.

Λήψη επεκτάσεων για το Elxis CMS

Δημοσκοπήσεις

Δεν υπάρχουν δημοσκοπήσεις

Online χρήστες

Έχουμε 4 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2021 Elxis.org. All rights reserved.