Αρχική arrow Ξένων Γλωσσών

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

Το 4e-project συναντά τα κέντρα ξένων γλωσσών

Η εταιρία μας σχεδιάζει από το 2009 εκπαιδευτικά προγράμματα και παράγει εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό για διάφορους φορείς και εκπαιδευτικά κέντρα. Για τη σχολική χρονιά 2015-16 προσφέρει στα κέντρα ξένων γλωσσών μια σειρά από υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τις παροχές σας.

Α. ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα εργαστήρια έχουν εκπαιδευτικό, βιωματικό, αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και γίνονται σε συγκεκριμένη ομάδα μαθητών. Το περιεχόμενο των εργαστηρίων προσαρμόζεται στην ηλικία των παιδιών και στην ξένη γλώσσα που επιθυμείτε. Η διάρκειά τους είναι 1-1 ½ ώρα και αποτελούν μια πρωτότυπη λύση για να ξεχωρίσετε μέσω των δράσεών σας.

Μικροί δημοσιογράφοι ΝΕΟ

Πού μπορεί να εργάζεται ένας δημοσιογράφος; Πώς φαντάζεστε μία μέρα από την καθημερινότητά του; Ποια «εργαλεία» χρειάζομαι για να γίνω κι εγώ δημοσιογράφος;

Οι μαθητές ανακαλύπτουν με βιωματικό τρόπο το συγκεκριμένο επάγγελμα και δημιουργούν τη δημοσιογραφική ομάδα της τάξης τους.

Ειδικές αποστολές: Προστατεύοντας τα ζώα ΝΕΟ

Ποιους κινδύνους αντιμετωπίζουν τα ζώα; Πώς μπορώ εγώ να τα προστατεύσω;

Ειδικές αποστολές για τους μικρούς μαθητές μέσα από τις οποίες ανακαλύπτουν τρόπους φροντίδας ενός ζώου και μαθαίνουν να το προστατεύουν μέσα από μία σειρά παιχνιδιών και δραστηριοτήτων.

Ταξίδι στον κόσμο ΝΕΟ

Ποια είναι η πρωτεύουσα της Αιγύπτου; Σε ποια πόλη συναντάμε τον Πύργο του Άιφελ; Σε ποιο μέρος μπορώ να γευτώ σούσι; Πού μπορώ να ακούσω τον ήχο του σιτάρ;

Ένα ταξίδι στον κόσμο μέσα από ήχους, εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές που φέρνει σε επαφή τα παιδιά με το μάθημα της γεωγραφίας μέσα από έναν ευχάριστο και πρωτότυπο τρόπο.

Ταξίδι στην Ελλάδα ΝΕΟ

Πού βρίσκεται η λίμνη Κερκίνη; Ποιο είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας; Σε ποιο σύμπλεγμα νησιών ανήκει η Ρόδος; Σε ποιο μέρος της Ελλάδας μπορώ να χορέψω πεντοζάλι;

Οι μαθητές εξερευνούν διάφορες γωνιές της Ελλάδας μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και πρωτότυπα παιχνίδια.

Το δέντρο των δικαιωμάτων ΝΕΟ

Το εργαστήριο «Το δέντρο των δικαιωμάτων» έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά στο θέμα της προστασίας των δικαιωμάτων. Με διασκεδαστικό και πρωτότυπο τρόπο οι μαθητές έρχονται σε επαφή με το ζήτημα της αναγνώρισης και προάσπισης των δικαιωμάτων, καθώς επίσης μέσω των δραστηριοτήτων ενισχύονται η αποδοχή, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και η αντιρατσιστική συμπεριφορά. Με θεατρικό παιχνίδι και διάδραση τα παιδιά ανακαλύπτουν τα δικαιώματα και τα αναγνωρίζουν.

Εμπρός… ματ! ΝΕΟ

Ένα πρωτότυπο και δημιουργικό εργαστήριο με θέμα το σκάκι σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Κορυδαλλού. Οι μαθητές μέσα από παιχνίδια, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και κατασκευές γνωρίζουν το συγκεκριμένο άθλημα, έρχονται σε επαφή με τους κανόνες του ή και εξασκούν τις γνώσεις που ήδη έχουν.

Οι μουσικές του κόσμου

Ένα εργαστήριο που φανερώνει το πόσο η μουσική ενώνει τους ανθρώπους όλου του κόσμου. Τα παιδιά παίρνουν συνέντευξη από τις νότες, ακούνε μουσικές από όλο τον κόσμο, κατασκευάζουν το δικό τους μουσικό όργανο και δημιουργούν το δικό τους τραγούδι.

Ο κήπος μας

Γινόμαστε μικροί κηπουροί, μαθαίνουμε να φροντίζουμε έναν κήπο, φτιάχνουμε τη δική μας ξεχωριστή γλάστρα και τη φυτεύουμε, τραγουδάμε και παίζουμε διαδραστικά παιχνίδια με τα λουλούδια και τα εργαλεία του κηπουρού.

Μικροί εκδότες

Πώς φτιάχνεται ένα βιβλίο; Πόσοι άνθρωποι εργάζονται μέχρι να φτάσει στα χέρια μας; Τι είναι το ηλεκτρονικό βιβλίο; Εσύ έχεις αγγίξει βιβλίο του 19ου αιώνα; Αυτά και πολλά ακόμα βιώνουν τα παιδιά μέσα από το πρόγραμμα «Μικροί εκδότες» και κατασκευάζουν και το δικό τους βιβλίο.

Κάνουμε τον ήλιο φίλο

Πώς μπορούμε να κάνουμε τον ήλιο φίλο μας; Πώς θα προστατευτούμε από την ηλιακή ακτινοβολία και ποιες είναι οι πρώτες βοήθειες που μπορούμε να δώσουμε σε κάποιον που έπαθε ηλίαση; Ένα πρωτότυπο και δημιουργικό εργαστήριο για τους μικρούς μαθητές.

Β. ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα εργαστήρια έχουν βιωματικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και γίνονται είτε σε συγκεκριμένη ομάδα μαθητών (εργαστήρια κλειστού τύπου) είτε σε μορφή γιορτής (ανοιχτά εργαστήρια). Το περιεχόμενο των εργαστηρίων προσαρμόζεται στην ηλικία των παιδιών και στην ξένη γλώσσα που επιθυμείτε. Η διάρκεια των κλειστών εργαστηρίων είναι 1-1 ½ ώρα. Η διάρκεια των ανοιχτών εργαστηρίων προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Το δέντρο των δικαιωμάτων: Παίζουμε και μαθαίνουμε για τα δικαιώματα των παιδιών. Γεμίζουμε το δέντρο των δικαιωμάτων με τις δικές μας δημιουργίες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

1.Τα ξωτικά των δώρων: Κάθε παιδί γίνεται ξωτικό φτιάχνοντας το καπέλο και το κουδουνάκι του και μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων κατασκευάζοντας πρωτότυπα στολίδια.

2. Χριστούγεννα στον κόσμο: Τα χριστουγεννιάτικα έθιμα διαφόρων χωρών μας εμπνέουν και παίζουμε μοναδικά παιχνίδια (κινητικά, περιγραφής, παρατηρητικότητας) σχετικά με τα έθιμα αυτά.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Εργοστάσιο παιχνιδιών: Όποιος μπει στο δικό μας εργοστάσιο παιχνιδιών όχι μόνο θα δημιουργήσει το δικό του παιχνίδι, αλλά και θα διασκεδάσει με την ψυχή του παίζοντας!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Βενετσιάνικες μάσκες: Το καρναβάλι μας μεταφέρει στη Βενετία και δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά πολύχρωμες βενετσιάνικες μάσκες με γύψο και υφάσματα.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ειδικές αποστολές- Προστατεύοντας τα ζώα: Η μέρα της Γης μας θυμίζει ότι πολλά ζώα κινδυνεύουν. Πώς μπορούμε να τα βοηθήσουμε; Τα διασκεδαστικά παιχνίδια του προγράμματος αυτού μας δίνουν πολλές ιδέες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Φτιάχνω τη δική μου λαμπάδα: Ένα εργαστήριο κατασκευών που γεμίζει τον χώρο σας με δημιουργικότητα, έμπνευση και φαντασία.

The Εaster bunny project: Γνωρίζουμε τα πασχαλινά έθιμα των αγγλοσαξονικών χωρών μέσα από παιχνίδια και κατασκευές.

ΜΑΪΟΣ

1. Κάνουμε τον ήλιο φίλο: Πώς μπορούμε να κάνουμε τον ήλιο φίλο μας; Πώς θα προστατευτούμε από την ηλιακή ακτινοβολία και ποιες είναι οι πρώτες βοήθειες που μπορούμε να δώσουμε σε κάποιον που έπαθε ηλίαση; Ένα πρωτότυπο και δημιουργικό εργαστήριο για τους μικρούς μας φίλους.

2. Ανοιξιάτικος κήπος: Γινόμαστε μικροί κηπουροί, μαθαίνουμε να φροντίζουμε έναν κήπο, φτιάχνουμε τη δική μας ξεχωριστή γλάστρα και τη φυτεύουμε, τραγουδάμε και παίζουμε διαδραστικά παιχνίδια με τα λουλούδια και τα εργαλεία του κηπουρού.

Γ. The open day project

Οργανώστε μια ημέρα χαράς και δημιουργίας στο εκπαιδευτήριό σας με στόχο να προσφέρετε ξεχωριστές στιγμές στους μαθητές και τις οικογένειές τους, αλλά και να προσκαλέσετε νέους φίλους να γνωρίσουν τον χώρο και το έργο σας. Σχεδιάζουμε για σας δράσεις ανοιχτές στο κοινό βασισμένες σε συγκεκριμένο θέμα.

Δ. Ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό

Γνωρίστε την πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης της αγγλικής γλώσσας e-learning pad και εμπλουτίστε ποιοτικά και ουσιαστικά τις εκπαιδευτικές σας υπηρεσίες. Ο μαθητής αφομοιώνει καλύτερα την ύλη μέσα από διαδραστικές ασκήσεις και κατανοεί καλύτερα τα διάφορα γλωσσικά φαινόμενα. Το e-learning pad σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για την εκμάθηση των Αγγλικών με βάση την υβριδική προσέγγιση (blended approach), δηλαδή τη σύγκλιση μεταξύ της παραδοσιακής διδασκαλίας και των σύγχρονων εργαλείων ψηφιακής μάθησης, μεγιστοποιώντας τα οφέλη των δυο μεθόδων. Εκτός από την επανάληψη ο «αδύναμος» μαθητής μπορεί να δουλέψει τα επιμέρους σημεία που χρειάζεται βελτίωση και  αντίστοιχα ο δυνατός να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις δυνατότητες που του προσφέρει η τεχνολογία.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει πλούσιο υλικό για όλα τα επίπεδα. Δημιουργείται και υποστηρίζεται από εκπαιδευτικό οργανισμό ξένων γλωσσών με πολυετή δράση και εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης.

www.elearningpad.gr

Λήψη επεκτάσεων για το Elxis CMS

Δημοσκοπήσεις

Δεν υπάρχουν δημοσκοπήσεις

Online χρήστες

Έχουμε 22 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.